Teret tudok adni, csendet, figyelmet. Amiben jelen lehetsz úgy, ahogyan éppen vagy. Én is jelen vagyok veled, figyelek rád. A csendes, értő figyelem láttat: láthatod magad. A szerepeidet, a szokásaidat, a viselkedésedet és azt is, aki vagy ezekkel együtt és mindezeken túl. Rendben vagy, ahogy vagy.

Életem legfelszabadítóbb élménye volt, amikor ráébredtem: lehetek az, aki vagyok. És a másik ember is lehet az, aki ő. Felesleges elbújtatnom, letagadnom, átfestenem – jó úgy, ahogy van. Szerethető.

Ez arra inspirál, hogy megmutassam másoknak is – önmagukat. A nehézségekkel, árnyoldalakkal együtt is a szerethetőségüket. Azt, hogy helyzetekkel szembe lehet nézni, fájdalmakat le lehet tenni, kapcsolatokon, szokásokon lehet változtatni. Először rá kell nézni, látni kell – ez gyakran küzdelmes folyamat. Mégis fontos, mert ebben a ránézésben kezd oldódni a szorongás, gátlás, régi történet, begyógyulni a seb. Ehhez tudok teret, csendet, értő, megtartó figyelmet adni.

Integrál tanácsadó – Integrál szemlélet

Az integrál szemléletről az Integrál Akadémia honlapján tudsz bővebben tájékozódni; itt végeztem és ebben a szellemben dolgozom egyénileg és csoportban egyaránt. Röviden összefoglalva:

Humanisztikus szemléletű, ítélkezésmentes, elfogadó, szeretetteli légkörben beszélgetünk. Emberek vagyunk; minden, ami történik velünk, bennünk, az alapvetően emberi és helye, szerepe van.

A spiritualitás, a vallás, a tudomány remekül megfér egymás mellett, kiegészítik egymást és gyarapítanak bennünket, embereket. Bármiről beszélgethetünk.

Adatok rólam

Győrben születtem és Pécsett jártam egyetemre.
Évekig dolgoztam a közigazgatásban, európai uniós területen.
Gimnáziumban versenyszerűen röplabdáztam, lételemem a mozgás.
Mindig is érdekelt, hogyan műkődik az ember, az élet – ezért tanultam asztrológiát is.
A természetben tudok leginkább töltődni, pihenni; imádom a Pilist, a Balatont.
Egy évet Németországban, Marburgban tanultam ösztöndíjjal.
Házasságban élek, egy kisfiam és egy kislányom van.